5B4A0385defPakket online thuiscursus 

Bestel direct!

Je wilt snel en effectief het officiële SVH diploma halen? Je hebt geen zin in een boek en je wilt niet de deur uit voor een cursusdag? Dan zit je bij socialehygieneonline.nl goed. Wij bieden een interactief leerprogramma welke je online kunt volgen. Je kiest tijd en plaats, je stopt  en start weer wanneer het je uitkomt.

Socialehygiëneonline.nl  leidt op voor het  SVH-examen Sociale Hygiëne. We hebben de nieuwe regels van de Drank- en Horeca Wet verwerkt in onze training. Daarnaast blijven we continue op de hoogte van ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat de meest recente lesstof direct online staat.

Socialehygiëneonline.nl richt zich op verantwoordelijkheden en veiligheid van gasten, klanten en personeel in de horeca. Op deze manier kan je je vakbekwaamheid tonen en in de dagelijkse praktijk laten zien dat je hart voor het vak hebt.

Kosten

Je betaalt slechts € 124,50 per persoon. Je krijgt van ons via een toegangscode toegang tot de e-learning module. Deze code ontvangt je in een email van ons. Hierna kan je via: SVH het examen aankopen. 

 

lees onze algemene voorwaarden.