5B4A0385defPakket online thuiscursus inclusief examenkosten

Bestel direct!

Je wilt snel en effectief het officiële SVH diploma halen? Je hebt geen zin in een boek en je wilt niet de deur uit voor een cursusdag? Dan zit je bij socialehygieneonline.nl goed. Wij bieden een interactief leerprogramma welke je online kunt volgen. Je kiest tijd en plaats, je stopt  en start weer wanneer het je uitkomt.

Socialehygiëneonline.nl  leidt op voor het  SVH-examen Sociale Hygiëne. We hebben de nieuwe regels van de Drank- en Horeca Wet verwerkt in onze training. Daarnaast blijven we continue op de hoogte van ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat de meest recente lesstof direct online staat.

Socialehygiëneonline.nl richt zich op verantwoordelijkheden en veiligheid van gasten, klanten en personeel in de horeca. Op deze manier kan je je vakbekwaamheid tonen en in de dagelijkse praktijk laten zien dat je hart voor het vak hebt.

Kosten

Je betaalt slechts € 259,- per persoon, dit is inclusief de kosten voor het officiële SVH examen! Je krijgt van ons naast de toegang tot de e-learning module een code die recht geeft op deelname aan het officiële SVH examen. Deze code ontvangt je in een email van ons. Met deze code kun je zelf het examen boeken bij SVH op een van de 20 locaties in Nederland.

 

Als je kiest om via factuur te betalen, dan krijg je de code voor het examen pas wanneer de factuur is betaald. Je betaalt dan €279,00, omdat er administratiekosten bij komen.

lees onze algemene voorwaarden.